joi, 7 mai 2015

Ziua Europei la Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”





În cadrul sărbătorii „Ziua Europei la BM „B. P. Hasdeu” Biblioteca „Onisifor Ghibu” a organizat un atelier de creație „Confecționarea brățărilor în culorile drapelului european”. 




Au fost mulți doritori de a avea o așa brățară originală, demonstrând susținerea ideii europene de solidaritate și pace, inclusiv și Mariana Harjevschi, directorul general al BM „B. P. Hasdeu”



Bibliotecarele Diana Șontea și Aurelia Galițchi-Staci au fost moderatoarele acestui atelier de creație, reușind să dăruiască multă bucurie, plăcerea și mândria de a confecționa și purta o brățară în culorile drapelului european.




Cu multă pasiune, elevii Liceului Teoretic „Vasile Vasilache”, împreună dna Elena Țencova, bibliotecara acestui liceu, au confecționat mai multe brățări, pentru a fi dăruite colegelor, profesoarelor, celor dragi.





În același timp am admirat un frumos spectacol literar-muzical, organizat de utilizatorii și partenerii tuturor filialelor BM „B. P. Hasdeu”.



















Sărbătoarea s-a finalizat cu un flash-mob de susținere și promovare a ideilor UE,  organizat la intrarea în sediul Bibliotecii Centrale a BM „B. P. Hasdeu”, unde a avut loc activitatea. Trecătorii au primit materiale promoționale despre Uniunea Europeană. 












Mai multe imagini vizualizați pe pagina FB a Bibliotecii „Onisifor Ghibu”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu