luni, 2 martie 2015

Salbe şi brăţare în gama culorilor de smarald

   Măiestrie fără limite în cadrul proiectului "Te promovezi la Biblioteca Onisifor Ghibu". În perioada 01.03.2015-15.03.2015, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, este organizată o expoziţie de bijuterii handmade realizată de Alisa Zanoagă.
   Bijuterii din perle, cristale, pietre naturale, piele, mărgele decorate cu panglici şi flori din ceramică. Toate acestea au fost expuse într-o inedită expoziţie, care se desfăşoară în premieră la biblioteca noastră.
   Creatoarea acestor produse, Alisa Zanoagă, ne-a mărturisit că încă din facultate s-a îndrăgostit de lumea handmade-ului. Chiar dacă a studiat la USM, Facultatea de Economie, lumea artei şi a manufacturii a captivat-o cu desăvârşire. La început făcea doar bijuterii. A experimentat. Astfel, a început a crea şi alte tipuri de accesorii: genţi, portmonee, accesorii pentru păr. Într-un cuvânt, imaginaţia nu are limite!
   În prezent, tânăra creatoare şi-a lansat propriul brand - Hello Bianca Aceccesoriess care vine cu o abordare diferită, inedită, netradiţională şi aproape de sufletul şi preferinţele publicului.
   Creaţiile Alisei Zanoagă înseamnă în primul rând originalitate şi creativitate. Cu siguranţă, bijuteriile pun în valoare atât personalitatea, cât şi evenimentul deosebit la care le putem purta.
   Sperăm că cititoarele Bibliotecii "Onisifor Ghibu" vor găsi lucruri interesante pentru sine şi vor fi unice şi speciale nu doar de Ziua Internaţională a Femeii, dar pe parcursul întregii vieţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu