luni, 17 martie 2014

AVIZ!

Vineri, 21 martie, ora 15.00,
în incinta Bibliotecii "O. Ghibu"
vă invităm la o deosebită lansare a cărţii:
Rockul, "Noroc"-ul şi Noi de Mihai Ştefan Poiată


Adresa:
Str. N. Iorga 21A
Tel: 022 232625
e-mail: oghibu@hasdeu.md
onisiforghibubiblioteca@gmail.com

Un comentariu:

  1. Buna ziua !
    Sunt din Piatra Neamt, si va rog , daca sunteti amabili - sa-mi comunicati cum as putea intra in posesia cartii "Rockul, "Noroc"-ul sI noi.
    Pentru mine, formatia "Noroc", face parte din patrimoniul istoric, al intregului spatiu romanesc, nu numai al Moldovei. Aparitia si afirmarea acestei formatii, a accelerat mersul istoriei pentru teritoriul de dincolo de Prut, a initiat fenomenul de trezire a constiintei de sine, a afirmarii romanismului in Basarabia. Curajul lor, impletit cu un mare talent si maestrie artistica a fermecat sufletele a milioane de romani de pretutindeni. Este clar ca personalitati ca Stefan Petrache, Mihai Dolgan, fratii Alexandru si Anatol Cazacu, Lidia Botezatu si ceilalti au marcat istoria Moldovei. Fara ei, nu stiu daca Moldova ajungea sa fie la un pas de Europa, unde de fapt si de drept ii este locul.
    Va rog sa-mi rasundeti pe adresa de mail. In cazul in care ar fi posibil sa mi-o trimiteti, plata se va face la primirea coletului. Daca nu va fi posibil, voi veni pana la Chisinau.
    Cu deosebit respect si felicitari pentru ceea ce eu consider "lansarea anului"
    C. Stefan, Piatra Neamt

    RăspundețiȘtergere