miercuri, 23 decembrie 2015

Întrunirea membrilor Uniunii Ziariştilor Profesionişti din Chişinău la „Onisifor Ghibu”

         Biblioteca „Onisifor Ghibu” a avut onoarea de a fi gazda membrilor Filialei Chişinău a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, care s-au întrunit pentru a sărbători rodul muncii depuse pe parcursul anului 2015.
         La adunarea generală, desfăşurată pe 23 decembrie 2015, preşedintele Uniunii Ziariştilor, Victor Ladaniuc a prezentat succint cele mai însemnate evenimente şi activităţi din 2015.

        Un moment plăcut şi emoţionant a fost înmânarea diplomelor de merit celor mai activi şi producători ziarişti. Printre aceştia menţionăm pe scriitorului Iurie Colesnic, căruia i s-a acordat diplomă de merit pentru lucrarea Chişinăul nostru necunoscut”; jurnalistul Alexandru Moraru – diplomă de merit pentru lucrarea Basarabia mareşalului Antonescu; jurnalistul Ilie Văluţă - diplomă de merit pentru lucrarea Dor de lume, şi alţi scriitori şi ziarişti veritabili.
         Diplomă de excelenţă a fost acordată preşedintelui Victor Ladaniuc, care a recunoscut că din motive de sănătate nu mai poate continua activitatea de preşedinte şi a rugat să i se accepte cerea de demisie. Membrii Uniunii Ziariştilor Profesionişti din Chişinău au acceptat această cerere doar cu condiţia că preţiosul ziarist Victor Ladaniuc va rămâne să activeze drept Membru de Onoare al Uniunii Ziariştilor.

         Jurnalista Gutiera Prodan a fost aleasă în calitate de preşedinte al Filialei Chişinău a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România pentru o perioadă de 3 ani. Noul Preşedinte a promis că va munci cu devotament, motivând şi mobilizând toţi ziariştii, astfel ca anul 2016 să fie unul prodigios şi cu ecou pozitiv.





Stimaţi ziarişti, Biblioteca „Onisifor Ghibu” vă doreşte
 realizări frumoase în noul an!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu