luni, 10 noiembrie 2014

Artă şi meşteşug în creaţie

Frumoasele clipe de reverie autumnală îi invită pe toţi vizitatorii Bibliotecii „Onisifor Ghibu” să zăbovească niţel în faţa expoziţiei de articole handmade realizată de Natalia Platonova, şi să mediteze prinre Poezie şi Artă, dseoarece Sala cu marmură Albă ne face să ne simţim regal.

Născută la 11 iunie 1987, Natalia Platonova a absolvit Facultatea de Turism şi servicii hoteliere, ASEM. A activat în cadrul unei agenţii de turism, ca la un moment dat să descopere pasiunea pentru creaţie, iar lucrul manual s-o captiveze. Asfel, în noiembrie 2012, fiind inspirată de fetiţa sa, Natalia a confecţionat primul său articol vestimentar pentru serbarea „Toamna de aur”. Aşa a început activitatea sa de confecţionare a articolelor - sută la sută originale şi irepetabile. 

Artista, Natalia Platonova, şi-a dorit această expoziţie în incinta Bibliotecii noastre, deoarece mizează pe un eveniment care încununează o viaţă autentică de muncă şi exprimare artistică.
Pe noi ne bucură deosebit, că o regăsim pe Natalia Platonova în acest Local deosebit – Biblioteca „Onisifor Ghibu”, unde putem admira, unde putem contempla paleta culorilor pastelare, piatra sau ipsosul, figurative şi abstracte. O varietate de materiale şi tehnici, de aceeaşi viziune unificatoare Vă invită, stimaţi vizitatori ai Bibliotecii, la o autumnală expoziţie de Artă şi meşteşug în creaţie, prezentată de Natalia Platonova.
 Expoziţia arată bine şi ca ansamblu, nefiind doar un pretext pentru unele piese valoroase din punct de vedere artistic.
Prin acest eveniment, care poate fi, într-un fel, pus în caseta novizităţilor Bibliotecii „Onisfor Ghibu”, se plasează în contemporanietate nu doar din punct de vedere biografic, ci şi creativ.Dacă şi tu eşti talentat şi vrei să fii văzut, promovat şi admirat, te aşteptăm la Biblioteca „Onisifor Ghibu”cu o expoziţie personală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu