marți, 12 iulie 2016

Training „ Lansarea academiei de lidership şi dezbateri”



            Oamenii suferă... În timpurile noastre a apărut o ciumă nouă, o ciumă a relaţiilor. Fiecare dintre noi suferă adânc din cauza aceasta, a trăit experienţa acesteia şi sufletul său a fost rănit..., spune un analitic al timpului.
 
Cu aceste cuvinte a început trainingul - „ Lansarea academiei de lidership şi dezbateri”, care s-a desfăşurat marţi, 12 iulie 2016, la Biblioteca „Onisifor Ghibu”, organizat de Diana Scorpan, Emil Chichioi, Igor Rusu şi Dan Mihai Bradu, toţi membri ai Academiei de lidership şi dezbateri.
Tinerii ambiţioşi au demonstrat ce înseamnă friend zone-ul, au susţinut idei pro şi contra, însoţite de argumente forte şi de asemena au propus soluţii împotriva freind zone-ului.
În cadrul acestei dezbateri au fost formate doua echipe:  echipa guvernului şi echipa opoziţiei.
Prima echipă a definit friend zone-ul ca: „O suferinţă, o tortură a secolului XXI-lea, care duce la sinucidere şi distruge tineretul din ziua de azi.”  Iar a doua echipă, defineşte friend zone-ul ca: „Cel mai puternic sentiment pentru a fi împreună cu cineva, care aduce emoţii pozotive şi satisfacţie pentru a-ţi trăi viaţa”. De asemenea s-a menţionat că atunci când eşti pus în friend zone te afli într-un act politicos. Acesta nu este o tortură, dar poate fi şi un avantaj.

În cele din urma s-a ajuns la o concluzie: Fiecare persoană decide ce este mai bine pentru propria sa viaţă, decide în ce stare de spirit doreşte să se afle şi daca e bine să rămână în acest friend zone sau să treaca peste.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu