marți, 19 noiembrie 2013

Medalion literar-artistic "Gheorghe Colţun - profesor şi poet"

Succesul unui eveniment depinde de cât suflet depun cei prezenţi şi participanţii. Gheorghe Colţun este un autor care nu se grăbeşte spre cititor, el aşteaptă să vină cititorul să lectureze ceea ce a scris el cu sufletul şi inima, nu doar cu gândul.
Poezia este modul de a cunoaşte omul şi universul. Fiecare poezie are un mesaj ce trebuie găsit, înţeles cu sufletul şi mintea. Autorul tratează teme de însemnătate valorică. Versuri de esenţă valorică ce au navigat prin sânge până în inimile noastre.
Au participat atât foştii elevi, deja studenţi, cât şi actualii elevi, pregatind numere artistice şi primind în dar de la autor cartea de versuri.Gheorghe Colţun a rămas mulţumit că şi elevii clasei a 5-a pot pătrunde în esenţa versurilor scrise de autor, menţionând că este o vârstă inocentă şi frumoasă când e momentul cel mai potrivit de a te întâlni cât mai des cu cartea şi lectura.
 Prin cartea sa, autorul ne arată de unde şi cum apare cuvântul - substanţa sfântă a Universului.
Citind poezia lui Gheorghe Colţun vedem că este un "Ochi sperând", " obsedat de "topirea cuvintelor" şi care visează la "Fereastra timpului".

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu