vineri, 19 iulie 2013

Lecturi în vacanţa de vară: Enciclopedia cunoaşterii

 Expoziţie virtuală

În colecţia "Prima mea enciclopedie", copiii vor găsi cărţi cu un text succint, în condiţii grafice excepţionale (ilustraţii color pline de farmec cu o încărcătură informaţională surprinzătoare) cu materiale durabile de cea mai bună calitate, într-un   format uşor de minuit, sinteze excelente asupra unor teme eterne şi actuale totodată:   universul, ştiinţa, corpul uman, animalele, marea etc. 

Prima mea enciclopedie : Animalele. – Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003.  120 p.

O cărticică adevărată, prin care vom descoperi lumea animalelor, vom cunoaşte speciile şi caracteristicile acestora, vom înţelege mai bine viaţa mamiferelor, a reptilelor şi a păsărilor.










 Prima mea enciclopedie : La ţară. – Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003.   120 p.

O cărticică frumoasă despre viaţa la ţară, cu care poţi călători prin lume descoperind peisaje - cîmpii, imasuri, zăvoaie, care sunt animale domestice, cum se cultivă grădina, plante pe care agricultorii le cresc în gospodăriile lor. Ce se întîmplă de-a lungul apei sau în pădure — şi vom vizita, de asemenea, locuri deosebite şi îndepărtate.
La ţară peisajul se schimbă des. Priviţi: dacă mergem pe drum, trecem pe lângă pajişti... (citeşte şi vei afla mai multe)






Prima mea enciclopedie : Corpul omenesc. - Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003.  120 p.


O minienciclopedie care îi ajută pe copii să înţeleagă mai bine corpul omenesc, îi vor cunoaşte organele principale şi vor învăţa să aibă grijă de el şi să-l menţină în formă.









Prima mea enciclopedie : Cum este vremea. – Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003. – 120 p.

O cărticică adevărată, care îţi explică starea vremii şi fenomenele meteorologice, te ajută să înţelegi ce este aerul, vîntul, norii, ploaia... şi stihiile cerului.










Prima mea enciclopedie : Marea. - Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003– 120 p.

Cu ajutorul acestei mici enciclopedii copiii vor descoperi marea, de la ţărmuri pînă în adîncuri, vom afla cum trăiesc vietăţile mării, de la balene la plancton, vom înţelege ce sînt mareele şi care sînt pericolele poluării? 









Prima mea enciclopedie : Dinozaurii. - Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003–  120 p.

Minienciclopedii Larousse: bucuria de a descoperi lumea. Dinozaurii, cele mai fascinante animale ale tuturor timpurilor, informaţii interesante, ilustraţii amuzante care e ajută să descoperi lumea dinozaurilor, să le cunoşti viaţa şi însuşirile, să afli cum au evoluat şi de ce au dispărut ...
 Pe vremea dinozaurilor din America, de acum 150 de milioane de ani. Dacă un alozaur putea  mînca un stegozaur, uriaşul brahiozaur ....(citeşte şi vei afla mai multe)





Prima mea enciclopedie : Plantele. - Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003– 120 p.

Mica enciclopedie, bogat ilustrată, reprezintă un ghid minunat, cu ajutorul căruia copilul dumneavoastră poate să pătrundă în tainele unei lumi mirifice.
O cărticică adevărată prin care vom descoperi lumea extraordinară a plantelor, vom cunoaşte marile familii ale lumii vegetale şi vom afla tainele grăunţelor, fructelor, florilor ...






Prima mea enciclopedie : Pămîntul. - Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003–  120 p.

O cărticică adevărată, prin care vom descoperi Pămîntul, continentele, munţii şi oceanele, vom înţelege mai bine viaţa de pe planeta noastră şi vom învăţa s-o ocrotim...










Prima mea enciclopedie : Cerul. - Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003–  120 p.

O cărticică adevărată din care vom afla tot felul de lucruri interesante despre anotimpuri, fenomene meteorologice, planete, stele, constelaţii.










Prima mea enciclopedie : Popoarele. - Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003. –  120 p.

O cărticică adevărată care te ajută să descoperi oamenii care populează Terra, viaţa lor astăzi pe cinci continente, activităţile lor, costumele tradiţionale, obiceiurile, asemănările şi deosebirile dintre ei.









Prima mea enciclopedie : Cum se face. - Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003–  120 p.

Aflăm din această carte, pas cu pas, cum se produce o bicicletă, un pantof, un creion, un timbru poştal, un automobil, un zgîrîe nori? Cu o genială simplitate şi eficienţă, copilul este introdus într-o realitate complexă - rod al creativităţii umane.









Prima mea enciclopedie : Transporturile. - Bucureşti : Enciclopedia RAO– 120 p.

O cărticică adevărată care îţi arată toate mijloacele de transport şi te ajută să înţelegi mai bine felul în care funcţionează un automobil, o bicicletă, un avion, un treb sau un vapor ...









Prima mea enciclopedie : Istoria. - Bucureşti : Enciclopedia RAO, 2003–  120 p.


O cărticică adevărată, prin care vom descoperi istoria oamenilor din întreaga lume, din preistorie până în zilele noastre, vom înţelege marile evenimente, vom cunoaşte viaţa din “ timpurile de odinioară ”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu