sâmbătă, 6 iulie 2013

Clubul poeţilor desculţi

SEARĂ LITERAR - MUZICALĂ DE NEUITAT



În ultima zi a lui Cireşar, membrii clubului şi-au  etalat aspiraţiile creatoare  „extramuros”, adică organizând Concertul Clubului poeților desculți la The Albion Territory, această activitate fiind preconizată pentru promovarea mai largă a tinerilor talentaţi, pentru satisfacţia unui public divers de tineri dornici de a se distra, ascultând melodii mai deosebite,  şi în acelaşi timp, de a se delecta cu o poezie deosebită de cea tradiţională…



În pofida furtunii care a speriat tot orașul, cu o întârziere de o oră, concertul a avut loc. Sala era plină de spectatori, artiștii erau emoționați și concertul a durat în acest mod până la ora două  noaptea.


Alexandra Bobu

Alexandra Bobu, moderatoarea activităţii, de fapt organizatoarea şi animatoarea de suflet al acestui club ce activează sub auspiciile Biblioetcii „Onisifor Ghibu” a adus  sincere mulțumiri pentru participare și implicare a formațiilor ”The Peeno”, ”no shagga” și a interpretului ”AtaraX + Alb”.  


Ioana Isac









Publicul era pestriț precum și genurile de muzică pe care le promovează aceste formaţiuni. 

Alexandra a colectat mai multe opinii.
The Peeno

” [...] mi-a fost interesant de la început până la sfârșit și ador să dansez sub muzica ”Peeno”, băieții sunt faini, iar solista e frumoasă foc... cred că m-am îndrăgostit...--- ”




[...] am venit ca să-l ascut pe AtaraX, am fost surprins să-l văd pe scenă cu Alb și desigur îmi era interesant să aud poeziile. 
AtaraX





--- ”Cu toate că așteptam cu nerăbdare evoluția lui Terrente şi formaţia no shagga... mi-a plăcut să-i ascult pe toți…
Artiom Oleacu

Poeții aveau emoții mari. Fiecare din ei a adus ceva unical și căldură în acea seară ploioasă. 




Unora le tremurau foile din mâini, lucruri firești,  căci sunt sigură că nici unul din ei când scria poezii nu s-a gândit că va ajunge să le citească în fața unui public atât de larg. 



Actorul Adrei Sochircă, prezent cu un excelent recital potic,  nu a ezitat să-şi expună impresiile: ”Bravo! Nu-mi vine a crede că sunt atât de mulți tineri pe care-i interesează poezia. Uite! Toți stau și ascultă cu atenție!”


Andrei Sochircă 

Mai multe informaţii aflaţi pe blogul "Hai la presa galbenă" sau pe pagina de Facebooc "Clubul poeţilor desculţi"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu