miercuri, 11 februarie 2015

Tur virtual al Bibliotecii "Onisifor Ghibu"

Biblioteca "Onisifor Ghibu " este situată pe strada Nicolae Iorga 21A într-un spaţiu elitar, aproape de lux, în incinta Palatului Republicii. Pe lângă marele avantaj de a fi amplasată în supercentrul Chişinăului, Biblioteca mai dispune de o colecţie valoroasă de carte românească şi universală. Astăzi patrimoniul ei însumează circa 54 de mii de titluri de diverse publicaţii.
   În Sala de Marmură Albă se află fondurile de - Teoria şi critica literaturii române, Literatura română, Teoria şi critica literară universală şi Literatura universală.
   În Sala Nuciferă cititorul poate consulta literatură din diverse domenii: Filosofie, Psihologie, Religie, Ştiinţe sociale, Politică, Drept, Educaţie, Medicină, Istorie, Lingvistică ş.a.
   Biblioteca "Onisifor Ghibu" este una dintre cele mai solicitate filiale ale Bibliotecii Municipale "B.P. Hasdeu", numărul utilizatorilor fiind de aproape 7000. Astfel, Biblioteca este cea mai primitoare gazdă şi organizatoare a numeroaselor evenimente culturale cu mare efect de imagine, pentru toate categoriile de cititori, gama lor fiind diversificată şi ca formă (conferinţe, simpozioane, mese rotunde, ateliere, concursuri etc.), dar şi conţinut.
   Dacă nu aţi avut ocazia să ne vizitaţi, vă invităm la un tur virtual al Bibliotecii "Onisifor Ghibu".


Călătorie plăcută!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu